Filtrează | Sortează

Pantaloni scurți, ușori și lejeri. Ținuta perfectă pentru zile calde. Pantaloni trei sferturi pentru ținute în pas cu moda! Simte spiritul anilor '80-'90: pantalonii scurți cu dungi laterale colorate, garnituri sau șnur au revenit pentru ținutele de inspirație retro. Optează pentru un body colorat, șosete până la genunchi sau un elastic de păr și vei arăta grozav!

Pantalonii, nu doar bărbătești! Joacă-te cu moda cu jeanșii rebeli, antrenează-te cu pantalonii scurți de trening sportivi și confortabili, iar în șorturile de vară uimește-i pe toți de pe plajă. Pantalonii scurți de damă sunt ideali în primăverile însorite și în verile fierbinți!

Dacă îți place confortul, pantalonii scurți sunt soluția. Pantalonii scurți fabricați din material moale și din trening oferă confort zilnic în fiecare situație. Pantalonii scurți cu talie înaltă se potrivesc excelent fetelor elegante, cărora nu le este teamă de provocările modei. Stilul cu talie înaltă conferă impresia de picioare mai lungi, în timp ce pliseurile și talia cu cordon îți garantează un stil șic. Pantaloni scurți damă de la branduri de top!