Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si a cookie-urilor.

  1. PRINCIPIILE DE PROCESARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

    Împreună cu Condițiile de utilizare, acest document explică modul în care colectăm și preluăm datele dvs. personale.

    1. Folosim și împărtășim informațiile pe care le colectăm numai în modurile descrise în acest document.
    2. Ne angajăm să păstrăm în siguranță informațiile personale pe care ni le furnizați.
    3. Setările personale de informații și de comunicare pot fi actualizate oricând.
  2. CE DATE PROCESĂM?
    1. Datele colectate prin cookie-uri. Pentru o mai bună direcționare a campaniilor publicitare și îmbunătățirea produselor și serviciilor, NewStep utilizează informații despre articolele achiziționate de clienții noștri. Dacă ați permis stocarea cookie-urilor în browser și sunteți de acord cu utilizarea acestora, NewStep primește informații despre vizitele dvs. de pe site, produsele vizionate și alte activități de pe site.
    2. NewStep nu colectează sau nu procesează în altă formă niciun fel de informații personale sensibile, cum ar fi, de exemplu, informații despre starea dvs. medicală, religie sau convingeri etc.
  3. CE SUNT COOKIE-URILE?
    1. Cookie-urile sunt fișiere text de mici dimensiuni care sunt trimise și stocate în browser atunci când vizitați NewStep sau oricare al site de pe internet. Site-ul NewStep reține acțiunile dvs. (cum ar fi produsele selectate ca fiind favorite). Când vizitați din nou NewStep, browserul dvs. trimite cookie-uri înapoi la acest site, astfel încât dispozitivul dvs. poate fi recunoscut și putem personaliza paginile NewStep pentru a se potrivi preferințelor dvs.
    2. Există mai multe tipuri de cookie-uri:
      1. Temporare - sunt stocate pe dispozitiv numai în timpul unei sesiuni în browser și vor fi șterse când închideți browserul.
      2. Permanente - rămân pe dispozitiv chiar și după ce browser-ul a fost închis; aceste cookie-uri permit recunoașterea dispozitivului la următoarea vizită.
      3. Cookie-uri de primă parte - sunt stocate pe dispozitiv de către NewStep.
      4. Cookie-uri de terță parte - sunt stocate pe dispozitivul dvs. de către paginile partenerilor noștri de publicitate și de analiză (ex: Google, Facebook).
  4. DE CE UTILIZĂM COOKIE-URI ȘI ÎN CE SCOPURI
    1. Datorită cookie-urilor, navigarea pe site-ul NewStep este mult mai plăcută pentru utilizatori. În același timp, putem urmări și analiza modul în care utilizați NewStep, îmbunătățind astfel calitatea și conținutul site-ului. Totodată, putem crea o personalizare și o direcționare mai bune a campaniilor noastre publicitare și urmărirea performanței acestora.
    2. În aceste scopuri, folosim atât modulele cookie proprii, cât și cookie-urile terță parte. Prin intermediul NewStep, cookie-urile de la furnizorii instrumentelor de marketing pe care le folosim pe site-ul nostru pot fi stocate pe dispozitivul dvs. De asemenea, informațiile obținute prin aceste cookie-uri pot fi disponibile furnizorilor de instrumente de marketing. Utilizarea acestor instrumente ne permite să ne îmbunătățim continuu oferta și, de asemenea, să luăm mai bine în considerare preferințele dvs. personale și să orientăm campaniile publicitare astfel încât să ajungem la cei care ar putea fi cei mai interesați de oferta noastră.
    3. Cookie-urile utilizate de terți și folosirea datelor obținute prin intermediul acestora sunt guvernate de politicile de confidențialitate ale părților terțe în cauză. Rețineți că aceste părți terțe pot combina informațiile pe care le-au primit prin cookie-uri cu orice alte informații pe care le-ați furnizat sau le-ați obținut de la acestea ca urmare a utilizării serviciilor lor.
  5. RETRAGEREA CONSIMȚĂMÂNTULUI

    În cazul în care doriți ca dispozitivul dvs. să dezactiveze stocarea cookie-urilor, puteți schimba setările din browser. Dacă dezactivați cookie-urile pe NewStep, anumite părți ale site-ului ar putea să nu funcționeze corect.

    1. Site-ul NewStep utilizează cookie-uri pentru funcționarea acestuia. Dacă veți continua să navigați pe site-ul nostru în timp ce aveți cookie-urile activate în browser, vom considera că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
    2. Dacă nu sunteți de acord cu utilizarea acestor tehnologii, puteți revoca în orice moment consimțământul dvs. sau puteți să nu mai utilizați serviciile noastre.
    3. Pentru a vă revoca acordul, trebuie să dezactivați modulele cookie pentru paginile NewStep din browser și să le ștergeți pe cele salvate anterior.
  6. CUM SĂ DEZACTIVAȚI STOCAREA COOKIE-URILOR PE DISPOZITIVUL DVS.?

    Puteți seta browserul să dezactiveze sau să blocheze modulele cookie pe dispozitiv, inclusiv cookie-urile de terță parte. De asemenea, este posibil să blocați sau să permiteți stocarea cookie-urilor doar pentru anumite site-uri. Puteți șterge oricând cookie-urile deja stocate pe dispozitiv. Cu toate acestea, am dori să menționăm că, dacă dezactivați complet stocarea cookie-urilor trimise de NewStep, paginile nu vor funcționa corespunzător iar funcționalitatea acestora ar putea fi limitată.

    Manualul detaliat pentru cele mai comune browsere web poate fi găsit aici:

    1. Google Chrome
    2. Safari
    3. Firefox
    4. Internet Explorer
    5. Android

    Pentru mai multe informații, vă rugăm să folosiți secțiunea de asistență a browserului dvs. Aveți întrebări cu privire la regulile de utilizare a cookie-urilor? Contactați-ne la contact@newstep.ro

  7. CINE ARE ACCES?
    1. Datele personale sunt procesate de NewStep și angajații săi. Toate persoanele care au acces la datele cu caracter personal sunt obligate să păstreze secretul și această obligație continuă chiar și după terminarea colaborării cu NewStep.
    2. NewStep, în calitate de administrator, instruiește alte entități cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, așa-numitele procesoare. Un procesor este orice entitate care procesează date personale în numele NewStep într-un mod definit de NewStep. În cazul în care permisiunea dvs. este necesară pentru procesare, în cazul prelucrării transmitem datele către procesoare numai dacă v-ați dat acordul. Furnizăm procesoarelor numai acele date absolut necesare pentru ca acestea să își poată furniza serviciile.
  8. PENTRU CÂT TIMP SUNT PROCESATE DATELE?
    1. Păstrăm informațiile dvs. personale numai atâta timp cât este necesar pentru a vă conecta și a utiliza serviciile NewStep, pentru a vă înțelege interesele și pentru a îmbunătăți produsele afișate pentru dvs. Dacă nu avem niciun motiv sau obligație legală să procesăm datele dvs., acestea vor fi șterse și stocate astfel încât să nu poată fi utilizate pentru a vă determina identitatea.
  9. CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

    În ceea ce privește procesarea datelor cu caracter personal, puteți contacta NewStep și solicita:

    1. Informații privind datele personale prelucrate de NewStep, scopul și natura procesării acestora, inclusiv informații cu privire la potențialii beneficiari ai datelor personale în afara NewStep. Informații generale despre activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt incluse în aceste reguli.
    2. Accesul la datele furnizate de dvs. către NewStep. Dacă exercitați acest drept, NewStep va confirma dacă și ce date personale sunt prelucrate și, eventual, vă va furniza aceste date, împreună cu informații despre prelucrarea acestora.
    3. Corectarea datelor personale, dacă acestea sunt inexacte sau incomplete.
    4. Explicarea și remedierea unei stări defectuoase (de exemplu, blocarea, corectarea, completarea sau ștergerea datelor personale), dacă credeți că NewStep procesează date cu caracter personal în conflict cu viața personală și privată sau în conflict cu legea.
    5. Ștergerea datelor personale (de exemplu, dreptul de a fi uitat) sau prelucrarea limitată a acestora atunci când nu mai sunt necesare în acest scop sau dacă NewStep nu are motive legale de prelucrare a datelor cu caracter personal la momentul respectiv, inclusiv cazurile în care nu sunteți de acord cu prelucrarea ulterioară. Pentru a îndeplini aceste condiții, datele dvs. NewStep vor fi șterse total sau parțial.
    6. Dacă considerați că datele dvs. nu sunt gestionate corect, puteți depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
  10. SIGURANȚA DATELOR
    1. NewStep se angajează să asigure securitatea datelor dvs. Utilizarea datelor cu caracter personal se efectuează în deplină conformitate cu legile și reglementările aplicabile, inclusiv cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGDP). La prelucrarea datelor personale, NewStep pune accent pe securitatea tehnică și organizațională a acestora.
    2. Toate datele personale în formă electronică sunt stocate în baze de date și în sisteme care pot fi accesate numai de către persoanele care au nevoie să dispună imediat de informații personale în scopurile specificate în aceste reguli și numai în măsura necesară. Accesul la aceste date personale este protejat prin parolă și firewall. Securitatea datelor personale este testată în mod regulat de către NewStep, iar protecția este îmbunătățită în mod constant.

Dacă aveți comentarii cu privire la procesarea datelor cu caracter personal sau pentru a vă exercita drepturile, ne puteți contacta prin e-mail la contact@newstep.ro.